Denné menu

Pondelok
21.5.2018
Polievka: Cesnačka s opekaným chlebom
Obed A: Pražská roláda, zemiaková kaša, šalát
Obed B: Kuracie prírodné s volským okom, ryža, šalát
Obed C: Zapekané cestoviny, uhorka, sladkosť (1,3,7)
Obed D: Zeleninový šalát s grilovanou cvikľou, pečivo (1,7)
Utorok
22.5.2018
Polievka: Karfiolová so zeleninou (1,9)
Obed A: Čevabčiči, zemiaky, obloha
Obed B: Grilované kuracie stehno, ryža, šalát
Obed C: Cestoviny s kuracím mäsom, brokolicou a mascarpone omáčkou
Obed D: Zeleninový šalát - FITNES so šunkou, pečivo (1,3,7)
Streda
23.5.2018
Polievka: Krúpková s údeným mäsom
Obed A: Bravčové zapekané šunkou a syrom na zemiakoch, cvikla
Obed B: Katov meč z kuracieho mäsa, ryža, šalát
Obed C: Palacinky s nutelou a horúcim ovocím, jogurt
Obed D: Zeleninový šalát s grilovaným camembertom, pečivo (1,7)
Štvrtok
24.5.2018
Polievka: Z hlávkovej kapusty
Obed A: Bravčové na maďarský spôsob, cestoviny
Obed B: Vyprážaný plnený kurací rezeň, zemiaková kaša, kompót/šalát
Obed C: Zemiakový prívarok, bravčový perkelt, chlieb
Obed D: Zeleninový šalát s gazdovským syrom a tuniakom, pečivo (1)
Piatok
25.5.2018
Polievka: Letná s cestovinou
Obed A: Bravčová pečená krkovička,červená kapusta, knedle
Obed B: Kuracie plnené špenátom a bryndzou, ryža, šalát
Obed C: Vyprážaná brokolica / karfiol, omastené zemiaky, tatárska / šalát
Obed D: Zeleninový šalát s kalamármi,pečivo
Zoznam alergénov: 1 obilie obsahujúce glutén (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a vyšľachtené odrody z nich) 3 vajcia a výrobky z vajec 7 mlieko a výrobky z mlieka vrátane laktózy 9 zeler a výrobky zo zeleru
Zmena denného menu vyhradená.
Vytlačiť