Denné menu

Pondelok
18.9.2017
Polievka: Hrášková s liatym cestom (1,3,7)
Obed A: Bravčové mäso po záhradnícky, tarhoňa, šalát (1,3)
Obed B: Kuracie na karamelizovaných jablkách,1/2 ryža,1/2op.zemiaky
Obed C: Zapekané cestoviny, uhorka, sladkosť (1,3,7)
Obed D: Zeleninový šalát - FITNES so šunkou, pečivo (1,3,7)
Utorok
19.9.2017
Polievka: Paradajková s bazalkou (1,3)
Obed A: Dusený bravčový rezeň (francúzsky), zemiaková kaša, šalát (1,3,7)
Obed B: Kurací stroganov, 1/2 ryža, 1/2 opekané zemiaky (1,7,10)
Obed C: Gazdovský tanier (halušky s bryndzou a kyslou kapustou) (1,3,7)
Obed D: Zeleninový šalát s grilovanou cvikľou, pečivo (1,7)
Streda
20.9.2017
Polievka: Fazuľová s údeným mäsom (1,9)
Obed A: Važecká pochúťka v zemiakovej placke, ryža, obloha (1,3)
Obed B: Kuracie prsia plnené camembertom, rukolou a brusnicami, ryža / opekané zemiaky (1)
Obed C: Šišky s džemom, ovocie (1,3,7)
Obed D: Zeleninový šalát s balkánskym syrom a kuracím mäsom, pečivo (1,7)
Štvrtok
21.9.2017
Polievka: Brokolicová - krémová (1,3,7)
Obed A: Bravčové karé zap. šunkou, šampiň. a syrom 1/2 ryža, 1/2 op. zemiaky (1,7)
Obed B: Vyprážaný kuraco-syrovo-brokolicový špíz, zemiaky, tatárska (1,3,7)
Obed C: Tekvicový prívarok, pečená klobása, zemiaky (1,7)
Obed D: Zeleninový šalát s grilovaným camembertom, pečivo (1,7)
Piatok
22.9.2017
Polievka: Francúzska (1,3)
Obed A: Nitrianske bravčové stehno, knedla (1,3,7)
Obed B: Vyprážaná ryba, zemiaková kaša, šalát (1,3,4,7)
Obed C: Grenadír so syrom, uhorka, sladkosť (1,3,7)
Obed D: Zeleninový šalát s grilovanou rybou, pečivo (1,3,4,7)
Zoznam alergénov: 1 obilie obsahujúce glutén (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a vyšľachtené odrody z nich) 3 vajcia a výrobky z vajec 4 ryby a výrobky z rýb 7 mlieko a výrobky z mlieka vrátane laktózy 9 zeler a výrobky zo zeleru 10 horčica a výrobky z horčice
Zmena denného menu vyhradená.
Vytlačiť