Denné menu

Pondelok
19.2.2018
Polievka: Brokolicovo-karfiolová
Obed A: Čevabčiči, zemiaky, obloha
Obed B: Kuracie soté s kari omáčkou a ananásom,1/2 ryža, 1/2 hranolky
Obed C: Zemiakový prívarok, bravčový perkelt, chlieb, sladkosť
Obed D: Zeleninový šalát s grilovanou kukuricou a medovo-horčicová zálievka
Utorok
20.2.2018
Polievka: Slovenská (9)
Obed A: Dusený bravčový rezeň (francúzsky), zemiaková kaša, šalát (1,3,7)
Obed B: Vyprážaný kuraco-syrovo-brokolicový špíz, zemiaky, tatárska (1,3,7)
Obed C: Zapečený camembert v lístkovom ceste, zeleninový šalát, dresing
Obed D: Zeleninový šalát - FITNES so šunkou, pečivo (1,3,7)
Streda
21.2.2018
Polievka: Fazuľová kyslá
Obed A: Bravčový stroganov, 1/2 ryža, 1/2 opekané zemiaky, šalát
Obed B: Kuracie zapekané moravským mäsom a paradajkami, ryža,šalát
Obed C: Domáce tvarohovo lekvárové tašky, ovocie
Obed D: Zeleninový šalát s 3 druhmi syrov, pečivo (1,7)
Štvrtok
22.2.2018
Polievka: Kalerábová s ryžou
Obed A: Bravčové na námornícky spôsob, nokerle
Obed B: Vyprážaný plnený kurací rezeň, zemiaky, šalát
Obed C: Halušky s kyslou kapustou a pečeným mäsom
Obed D: Zeleninový šalát s hermelínom, pečivo
Piatok
23.2.2018
Polievka: Francúzska s mušličkami
Obed A: Bravčová pečená krkovička,červená kapusta, knedle
Obed B: Gazdovská kuracia kapsa, ryža, šalát
Obed C: Vyprážaná brokolica / karfiol, omastené zemiaky, tatárska / šalát
Obed D: Zeleninový šalát s lososom, pečivo
Zoznam alergénov: 1 obilie obsahujúce glutén (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a vyšľachtené odrody z nich) 3 vajcia a výrobky z vajec 7 mlieko a výrobky z mlieka vrátane laktózy 9 zeler a výrobky zo zeleru
Zmena denného menu vyhradená.
Vytlačiť